Svenska spels Skrapbingo

Om du vill prova Skrapbingo online ska du alltså bege dig till Svenska Spels hemsida. Här hittar du både Skrapbingo, Skrapkryss och Skrappyramiden. Det enda du behöver för att spela skrapbingo online är alltså en dator och bredbandsuppkoppling. Du måste dock bli medlem hos Svenska Spel och öppna ett konto innan du kan spela Skrapbingo, men det går fort.

Klicka sedan på loggan för Skrapspel som du hittar i menyraden. Här väljer du sedan Skrapbingo. Känns det inte bra med den lott som nu dyker upp på skärmen, kan du välja alternativet ”Välj ny lott”, så får du en annan lott. Om du känner dig osäker och vill prova att skrapa på låtsas innan du gör det på riktigt, klickar du på ”Demolott”. Du kan också välja vilket skrapverktyg du har lust att använda, samt titta på vinstplanen och hur den är fördelad.

Skrapbingolotten består av fyra fält, det vill säga bingobrickor, och ett fält för utropsnummer. Du skrapar fältet för utropsnummer, ett i taget, och markerar på dina fyra ”bingobrickor” ifall du hittar numret där. En full rad, horisontellt, vertikalt eller diagonalt, ger vinst.

För att betala för din Skrapbingolott, den kostar 30 kronor, använder du dig exempelvis av ditt VISA-kort, MasterCard eller banköverföring. Ska du föra över pengar från ditt bankkonto kan du komma att behöva din bankdosa. Då är det bara att skrapa lott och hoppas på att turen är med dig!

Skrapa bingo nu!